Fürstenfeld-i vágóhíd

Tanúsítvánnyal rendelkező vágóhíd, mely a tapasztalatot és a tradicionális értékeket innovatív gondolkodással és a legújabb élelmiszeripari technológiák alkalmazásával kapcsolja össze.

„Az innováció és a tradíció nálunk nem áll ellentétben egymással, hanem kiegészítik egymást – a tökéletesen összehangolt keverékük határozza meg a vállalat jellegét és meggyőzi a vevőinket.“

A stájer vágóhíd Fürstenfeld városában frekventált, könnyen megközelíthető helyen, a szlovák, magyar, szlovén, cseh és horvát határ közelében található.

Vágóhídunk kizárólag saját cégünk állatainak vágására specializálódott. Az üzem összehasonlítva más üzemekkel messze az átlagon felüli darabszámú vágást végez, és ez a tendencia folyamatosan növekszik.

A családi vállalkozás lassan növekedett és minden évben a munkát megkönnyítő beruházások által jelenleg a technika legmagasabb színvonalán van. A beruházások során mindig a funkcionalitásra és a gazdaságosságra helyezzük a hangsúlyt. Tudatosan kerüljük a könnyelmű beruházásokat, ez optimális biztonságot jelent vevőinknek.