Cégünkről

„Több mint négy generáció által gyűjtött tapasztalat, egy erős csapat, gazdasági stabilitás, valamint szaktudásunk alkotják cégünk erősségét a hús- és szarvasmarha kereskedelem területén.“

A Zsifkovics GmbH & Co KG egy több generáción keresztül működő, hagyományokra épülő cég, mely a marhahús élelmiszeripari feldolgozására specializálódott.

A vállalat története több generációra nyúlik vissza. Az üzem 1867-ben családi vállalkozásként alakult meg, és kizárólag szarvasmarha kereskedelemmel foglalkozott. 1976-ban került sor a fürstenfeldi vágóhíddal történő kibővítésére, amely az idők folyamán egyre nagyobb jelentőséggel bírt. A vállalatot 2009-ben ifj. Johann Zsifkovics vette át és 2010-ben alakult egyéni vállalkozásból GmbH & Co KG cégformává, mely nagy változást jelentett az akkor 150 éve fennálló vállalat sikertörténetében és jövőközpontú továbbvitelében. Mindeközben megmaradtak a tradicionális alapértékek.

Napjainkban a cég fő tevékenysége a szarvasmarha vágása és azt követően a marhahús belföldi és nemzetközi közvetítő kereskedők felé történő értékesítése. Kiegészítő tevékenység a szarvasmarha kereskedelem.

A cég felépítése optimálisan igazodik az ágazat sokrétű követelményeihez. A jól átgondolt és bevált vállalati koncepció nemcsak a fürstenfeldi vágóhídra fókuszál, hanem magába foglalja a külföldi partnercégeket is a szarvasmarha kereskedelem és szállítás területén. Így válik lehetővé az egyes szegmensek bürokráciamentes és hatékony egymásba fonódása a termelési folyamat során.